2017-18 – Curs de resolució de conflictes a l’aula

RESOLUCIÓ DE CONFLICTES A L’AULA (curs reconegut pel Departament d’Ensenyament REC0323239)

Només el fet d’estar en grup ja porta de manera inherent el conflicte. Quan estem en grup apareixen diferents opinions, punts de vista, subjectivitats, necessitats… que poden desembocar en conflicte. Per això és indispensable dotar als grups de mecanismes d’autoregulació per a poder acollir la diferència i viure-la com a oportunitat i creixement.

En aquesta formació us proposem treballar la Resolució de Conflictes que ens podem trobar a l’aula de primària o secundària d’una manera transversal dins el centre educatiu, des d’un enfocament emocional, col·laboratiu i d’apoderament de la persona i del grup.

Veurem propostes d’actuació tant en la gestió del gran grup com en casos més concrets que involucren a menys persones com podria ser un assetjament o cas de bullying.

Adjuntem enllaç per més informació del curs i inscripció

https://educatiocat.wordpress.com/2016/07/06/resolucio-de-conflictes-a-laula/

2017-18-cartell-rc

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió d’atenció a la diversitat, Destacats. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.