Curs 2016-17-Carta de renúncia colònies 5 de maig

Benvolguts mares i pares,
Us informem que la sortida de colònies prevista pels cursos 1r, 2n 3r, 4t i 5è, programada pel divendres dia 05/05, es realitzarà a les 9:00 del mati en comptes de les 16:30. Amb aquest canvi d’horari, els nens i nenes que vagin a les colònies podran gaudir de les activitats a la casa de colònies durant tot el dia, ja que la casa està reservada per tota la jornada, i per tant el preu final de les colònies és el mateix tant si marxen al mati com a la tarda.
Comentar-vos que l’Escola s’ha avingut a fer aquest canvi, però des d’Ensenyament ens han indicat que no es poden realitzar activitats durant les hores lectives fora de l’àmbit escolar. Davant d’aquesta situació, l’única possibilitat per dur a terme aquest canvi d’horari, és signar per part dels pares o tutors dels alumnes, una carta de renuncia a l’assistència dels vostres fills a l’escola el dia 5 de maig, per tal d’eximir de responsabilitats a Ensenyament, ja que l’activitat la gestiona l’AMPA i la responsabilitat en cas de qualsevol incidència estaria coberta per l’empresa que gestiona les colònies, en aquest cas Eix Estels, i la pròpia AMPA.
En el supòsit que algun nen o nena no porti la renuncia correctament signada i complimentada no podrà participar de l’activitat dins l’horari lectiu, és a dir, de 9:00 a 16:30, alhora que els pares o tutors s’hauran de fer càrrec del transport a la casa de colònies perquè puguin participar de les activitats a partir de les 16:30, ja fora de l’horari lectiu.


Per aquest motiu us demanem que ompliu i signeu la següent carta i que la porteu a escola degudament complimentada els dies 29 d’abril i el dimarts 02 de maig a la “garita” de l’AMPA a o bé a la bustia de l’AMPA a l’entrada d’escola.El plaç per entregar la carta és fins el 02 de Maig!!!!

Atentament,

AMPA ESCOLA MARTA MATA.

Descarregar (PDF, 66KB)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.