2019-20 – NO al tancament d’una línia de P3 a la nostra Escola!

noBonvolguts/des,

Davant les noticies aparegudes en els mitjans de comunicació en què afirmen que Educació suprimirà pel proper curs una línia de P3 del nostre Centre, l’AMPA Marta Mata manifesta que està totalment en contra d’aquesta decisió.

Davant la resposta unilateral del Departament d’Educació, la comunitat educativa de l’Escola Marta Mata no pot quedar de braços plegats. Per una escola pública de qualitat, lluitem per l’educació dels gironins i gironines que han decidit escollir l’escola pública.

Proposem una acció de rebuig a aquesta decisió pel pròxim divendres 21 de febrer ocupant les escales de la seu de la Generalitat perquè s’escolti la nostra demanda del no tancament d’una línia, aprofitant el moment per reduir ratios a Girona i oferir així una millora en la qualitat educativa.

Per més informació i entrevistes podeu contactar amb la presidenta de l’AMPA, Laura de Batlle: 619062255

AMPA Escola Marta Mata de Girona

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.