2019-20 – Nota informativa i inscripció al servei d’acollida i menjador

Benvolgudes i benvolguts,

menjadordes de la comissió de menjador us volem donar la benvinguda al nou curs escolar 2019-2020. Us fem arribar una nota informativa i els documents d’inscripció als serveis de menjador escolar, d’acollida (matí i tarda) i migdiada (pels més petits).

Per a qualsevol aclaració o informació addicional teniu a la vostra disposició el PLA FUNCIONAL DEL SERVEI DE MENJADOR I ACOLLIDA 2018-2019. Properament el Consell escolar aprovarà la versió pel curs 2019-2020.

Descarregar (PDF, 82KB)

Descarregar (PDF, 75KB)


Descarregar (PDF, 67KB)


Descarregar (PDF, 68KB)


Descarregar (PDF, 438KB)

Atentament,

Comissió de menjador
AMPA Marta Mata

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió de menjador, General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.