El servei de menjador i acollida

L’AMPA, a través de la Comissió de Menjador, gestiona els serveis d’acollida matinal, menjador, migdiada i acollida de tarda.
Per al desenvolupament d’aquestes activitats l’AMPA ha contractat CAPGIR GESTIÓ DE SERVEIS SL, una empresa especialitzada en la gestió dels serveis educatius, que es responsabilitza de la gestió i supervisió d’aquestes activitats, que comparteix amb la pròpia AMPA, mitjançant un seguiment proper efectuat per la Comissió de Menjador.

Horaris i preus

Distingim com a Usuari Fix de qualsevol d’aquest serveis, l’alumne que en fa ús un mínim de 3 cops per setmana, i Usuari Eventual si en fa ús menys de 3 cops per setmana.
Els alumnes que vulguin fer ús dels serveis de forma eventual hauran de dirigir-se al coordinador i fer el pagament en efectiu.

SERVEI HORARI

USUARI FIX

USUARI EVENTUAL

Acollida matinal de 7:45h a 8:30h

1,05€

1,55€

Menjador i migdiada de 12:00h a 15:00h

5,75€

6,55€

Acollida de tarda de 16:30h a 17:30h

2,05€

2,55€

Menús i activitats programades

Informació menjadorUns dies abans de l’inici de cada mes, la comissió de menjador de l’AMPA distribueix el menú de menjador, que s’envia a través dels canals digitals de distribució habituals de l’AMPA: la seva Web i el Whatsapp. També s’exposa una còpia del menú en paper situada en el panell d’informació del pati de primària.

En el següent enllaç trobareu els menús de cada mes i les activitats que hi ha programades.

Cada dia, els pares dels alumnes de Cicle Infantil (P3-P4-P5) podran consultar com han dinat els infants i si han fet migdiada o no. Aquesta informació també es penja al panell informatiu del pati de primària, al costat del menú mensual.

Migdiada

Per als alumnes de P3 que ho desitgin, comptem amb servei de migdiada, que es mantindrà al llarg del curs sempre que es pugui assegurar una adequada ràtio de monitoratge al pati. Us informarem amb antelació si s’hagués de suspendre.
És imprescindible l’ús d’un llençol per al bon manteniment del material, i sobretot per motius d’higiene.
Cada dilluns, s’haurà de portar en una bossa de roba un llençolet per a la “tumbona”. La bossa i el llençol han d’anar marcats amb el nom de l’infant. Cada divendres es tornarà la bossa amb el llençolet per a que el pogueu rentar durant el cap de setmana.

En aquest enllaç us podeu descarregar el formulari d’alta al servei de migdiada.

Altes, baixes i absències

Les inscripcions dels alumnes nous es faran el moment de formalitzar la matrícula.
Les sol·licituds d’altes i baixes durant el curs escolar es poden fer o bé presencialment als matins amb el Coordinador del Servei, o bé via email (capgir@hotmail.com) enviant el formulari que es pot descarregar al següent enllaç.

Les absències també s’han de comunicar al Coordinador, per tal d’assegurar la bona organització i gestió dels serveis.

Portes obertes als pares

El servei de portes obertes ofereix als pares/mares/tutors la possibilitat d’anar a dinar a l’escola per comprovar “in situ” com es desenvolupen el servei i les activitats. L’horari previst a tal fi és de 12h a 13h, i està limitat a 2 persones per dia.
S’ha de demanar cita al correu: menjadorampamartamata@gmail.com, indicant el nom i curs de l’alumne, data en què es vol venir a dinar al menjador, i un telèfon de contacte.
Després de la visita us enviarem un e-mail amb una breu enquesta per a que pogueu valorar el servei.

Equip de menjador pel curs actual

Voleu saber quin monitor o monitora té el vostre fill o filla? Teniu curiositat per saber com s’organitzen per dinar? O, per exemple, quines són les funcions del cap de taula? Si esteu interessats podeu consultar el següent document.

Funcionament dels Serveis “Menjador i Acollida”

Si feu clic a aquest enllaç podeu consultar el “Pla de Funcionament dels Serveis Menjador i Acollida” vigent.

Contacte

Per a qualsevol dubte, incidència o suggeriment podeu contactar amb la Comissió del Menjador a través del nostre correu electrònic: menjadorampamartamata@gmail.com

També podeu contactar amb el Coordinador de menjador, Ricard Roman, al telèfon 685960431 en horari de dilluns a divendres de 7:45h a 15:00h.