Curs 2016-17- Tots a votar!

Benvolgudes famílies,

 

El passat 10 de març va tenir lloc l’assemblea del barri de Sant Pau per decidir quins projectes s’admetien a tràmit per ser votats en els pressupostos participats. El projecte que es va presentar, per part d’en Dani Castillo, va ser la millora de l’entorn de l’Escola Marta Mata. El projecte es plantejava en dues fases a desenvolupar en dues anualitats, on en una primera fase es demanava la millora del parc infantil, i en una segona fase l’adequació d’un camí segur per arribar a l’escola. Després d’un assemblea bastant tensa, el projecte va passar a tràmit per a la seva valoració tècnica, després que l’associació de veïns del Pla de Palau-Sant Pau acceptes el projecte un cop acordada la modificació del mateix, per tal que s’adeqüés a la normativa vigent i que es seleccionés la part del projecte que es sol·licitava per presentar en la present convocatòria. Finalment es va decidir presentar la millora del parc infantil.


Dins d’aquest marc, comentar-vos que el passat 4 d’abril, el projecte va se acceptat positivament després de la seva valoració tècnica i que per tant es podrà dins dels pressupostos participats del barri Pla de Palau-Sant Pau d’aquest any!!!!!!!!
Les votacions seran telemàtiques i es faran entre l’1 i el 13 de Juny.

Doncs ja sabeu que toca, TOTS A VOTAR!!!!!

Descarregar (PDF, 827KB)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.