2020-2021 Butlleta petició roba

Benvolguts/des,

Des de la comissió de roba us volíem informar que aquest any el sistema de venda canviarà una mica, ja que hem d’extremar les mesures sanitàries. Així que durant el primer trimestre només es vendran bates per infantil. A partir del 2n trimestre ja us anirem informant puntualment.

Per fer una comanda haureu d’enviar, per correu electrònic a robammgirona@gmail.com, el paper de la comanda degudament omplert(el trobareu annex a aquest missatge) juntament amb el rebut bancari conforme heu fet el pagament (MOLT IMPORTANT: en el concepte de l’ingrés indiqueu ROBA+nom+cognom+curs).

Un cop revisades les dades i comprovat l’ingrés, la roba es farà arribar a través del tutor/tutora del vostre fill/a, que la posarà dins de la seva motxilla en un paquet. La data límit per fer la comanda és l’1/octubre/2020.

Aprofitem l’avinentesa per comentar-vos que si hi ha alguna família que es vol fer soci de l’AMPA encara hi és a temps! Com podreu comprovar en els preus de la roba, l’AMPA ofereix els productes de roba a preu de cost pels seus socis.

Per qualsevol dubte o per enviar una comanda escriviu a: robammgirona@gmail.com

Descarregar (PDF, 102KB)

Descarregar (DOCX, 97KB)

Gracies i salut.
Comissió de roba.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió de xandalls i roba. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.