2020-2021 – Activitats extraescolars

Benvolguts/des,

Durant el primer trimestre no es realitzaran activitats extraescolars al migdia, ni l’activitat d’anglès amb l’acadèmia Kensington, ni cap activitat que requereixi l’ús d’espais tancats de l’escola. La intenció des de l’AMPA és poder engegar les activitats que tinguin demanda, sempre i quan  les mesures preventives contra la pandèmia ho permetin.

A continuació us adjuntem el dossier informatiu i el full d’inscripció de les activitats previstes, que s’iniciaran a partir de l’octubre. El període d’inscripcions estarà obert fins el proper 23 de setembre.

Descarregar (PDF, 1.47MB)

Descarregar (PDF, 920KB)

Atentament,

Comissió d’extraescolars.

Aquesta entrada ha esta publicada en Comissió AAEE. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.