2018-19 – L’AMPA Marta Mata amb l’autogestió del nostre menjador escolar!

Benvolgudes famílies,

INFORMACIÓ IMPORTANT!

  1. Us fem arribar, annex, el full informatiu de les accions que s’han fet des de la Coordinadora d’AMPAs del Girones (que agrupa a 38 AMPAs de tot Girona, inclosa la nostra Escola) per defensar l’autogestió directa des de l’ AMPA del nostre menjador escolar.
  2. Us convidem a assistir a la lectura pública del manifest en defensa de l’autogestió, que tindrà lloc al pati de l’Escola, el proper dia 9 d’ Octubre a les 16:30h. L’acte serà breu, 5 minuts; s’hi sumaran totes les Escoles de la coordinadora als seus centres respectius. Forma part del calendari d’accions reivindicatives que continuem portant a terme en defensa del nostre menjador.

2018-19-LogoCoordinadora

Families, Us hi esperem!!!!
Us necessitem més que mai!!!

ENLLAÇ TWITTER COORDINADORA

ENLLAÇ FACEBOOK COORDINADORA

Descarregar (PDF, 301KB)

AMPA Escola Marta Mata (Girona)

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.